Translation
EnglishShqipΕλληνικά
Translation

ORARI I HAPJES

Ditët dhe Orari i Hapjes së Panairit:

 

E PREMTE 7/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00


E SHTUNË 8/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 21:00


E DIEL 9/4 2017
nga 10:00 deri 14:00 dhe nga 17:00 deri 20:00