Translation
EnglishShqipΕλληνικά
Translation

EKSPOZIME

KATEGORITË E PANAIRIT

 

NGROHJE EKONOMIKE – OXHAQE ΕΝΕRGJIKE –FURRA DIEGIEJE PELLET

Sisteme ngrohje dyshemeje dhe muri, kaloriferë, kaldaja, furra djegieje pelet, qarkullues, bolier, depozita, oxhaqe, tuba oxhaku, barriera ajri, filtra, tubacione, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi

ΚLIMATIZIMI

Njësi qëndrore klimatizimi, klimatizatorë muri, dyshemeje, tavani, barriera ajri, ngrohës ajri, sisteme ujitjeje mjegull, tubacione,  rotorë helika, lëngje ftohës, jonizues, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi

FURNIZIM ME UJË

Sisteme përpunimi uji, depozita, pajisje presioni, pompa, bateri, sisteme hidraulike dhe kanalizimi, filtra, tubacione, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti

VENTILIM
Makineri e pajisje ventilimi qëndror dhe shtëpiak, ventilatorë shfryrës, tubacione ventilimi, tubacione nxjerrëse të tymit, rotorë helika, ngrohës ajri, sisteme nxjerrëse të tymit, grila, kapakë muri me grila, filtra, tubacione e pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti

FRIGORIFERË  INDUSTRIALË
Sisteme frigoriferike, dhoma frigoriferike, njësi frigoriferike, barriera ajri, motorë, kondensatorë, ventilatorë aksialë, tubacione, pajisje, pjesë këmbimi, vegla

GAZ NATYROR/ GAZ I LËNGËT
Aplikime shtëpiake dhe profesionale, depozita, kaldaja, furra djegieje, bolier, tubacione, pajisje e aksesorë, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi

BIOMASA
Rrjet manaxhimi, njësi djegieje, pajisje e aksesorë, sisteme automatizimi

GJEOTERMI
Sisteme gjeotermike, pompa ngrohëse, kolektorë, tregti, shërbime

ENERGJI DIELLORE
Sisteme diellore, panele diellore klasike, tjegulla çatie, kolektorë, sisteme automatizimi, tregti

BURIME TË RINOVUESHME TË ENERGJISË
Turbina ajri, automatike, hibride, sisteme të ndërlidhura, karikuesa,  konverters, kaldaja biokarburanti, sisteme gjeongrohjeje, ngrohës dhe pompa ngrohjeje, sisteme fotovoltaike, panele, kuti siguresash, tubacione dhe pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti

FOTOVOLTAIKË
Panele, kuti siguresash, tubacione, pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme automatizimi, tregti

PËRMIRËSIM ENERGJIK I NDËRTESAVE
Biomaza, sisteme diellore energjike, kursim enerjie, automjete elektrike- hibride, sisteme diellore pasive, sisteme fotovoltaike, tregti dhe shërbime

NEUTRALIZIM I KRIPËRAVE
Sisteme neutralizimi kripërash, dejonizues, dizentifikim uji, pajisje rrezatimi ultravjollcë, ozonatorë, klorinatorë, zbutës uji, pompa, pajisje presioni, filtra, tubacione, pajisje, pjesë këmbimi, vegla, sisteme autoamizimi, tregti, shërbime