7-9 Aprill 20177-9 Prill 2017 | Pallati Kongresave | Tirane7-9 Prill 2017

7-9 Aprill 2017

Pallati Kongresave | Tirane

7-9 Prill 2017 | Pallati Kongresave | Tirane

Parallel Panairi NDERTIME SHQIPERIA www.panairindertime.al

7-9 Prill 2017

Pallati de Kongreseve | Tirane

Translation
EnglishShqipΕλληνικά
Translation

FAQJA KRYESORE

Panairi i 6stë Ndërkombëtar Ndërtime Klimathermika
7-9 Prill 2017
Pallati I Kongresave

3logoo

Si rezutat i sukseshem te panairit te 5te vazhdojme per te 6te here NDËRTIME KLIMATHERMIKA në qendrën më të njohur dhe kryesore ekspozuese të qytetit të Tiranës nga 7-9 Prill 2017, në periudhën kohore më të përshtatshme për fushën e ndërtimit dhe të klimatizimit!

all

Sivjet per here te pare mirepresim dhe Sallonin ENVIROTEC me aspekt teknollogjin ujore dhe ambientin.

Në panair edhe në këtë organizim, do të prezantohen nga njëra anë gjithë bota e ndërtimit me termoizolime, materiale ndërtimi, bojra, por edhe korniza portash e dritaresh, ashensora etj, si edhe gjithë gama e klimatizimit për ftohje dhe ngrohje, ngrohje ekonomike, sisteme ajrimi dhe panele diellore.

Është realisht panairi i vetëm dhe më i plotë, në periudhën më të mirë kohore, me ekspozues dhe vizitorë nga të paktën 5 vende, duke përshpejtuar në këtë mënyrë, qëllimin e tij, që të përbëjë epiqendrën e Ballkanit Prëndimor në të dyja fushat.

Shitjet e shumta dhe marrëveshjet tregtare që realizohen për çdo vit konfirmojnë se panairi NDËRTIME KLIMATHERMIKA përbën çdo vit ngjarjen e madhe ekspozuese dhe tregtare në qytetin e Tiranës.

Website: www.panairindertime.al , www.klimathermika.al
Tel.: +355 698718426, 0696219850

download_video

 


 

IMG_1822 IMG_1825 IMG_1827 IMG_1833 IMG_5762 IMG_5839 IMG_5862 IMG_5980 IMG_6211 IMG_6230 IMG_6291 IMG_6294 IMG_6418 IMG_6645 IMG_6665 IMG_6669 IMG_6728 IMG_6794 IMG_6801 IMG_6808 IMG_7108 IMG_7227 IMG_7297 IMG_20160416_201902 IMG_20160416_202709 IMG_20160417_135829 balsan1 Εικόνα0429fix